Verzend & leverbeleid

Nadat uw betaling is afgerond wordt u bestelling binnen 2 werkdagen verzonden via PostNL. Via mail berichten houden wij u geïnformeerd. In uitzonderlijke situaties kan het gebeuren dat u bestelling later wordt verzonden. Ook hierover wordt u per mail geïnformeerd.

 VERZENDING 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij verzenden standaard naar een beperkt aantal landen. Indien uw land niet in de lijst voorkomt, kunt u contact met ons opnemen voor eventuele mogelijkheden.

Standaard verzenden wij naar de volgende landen:

België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Letland, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland.

Verzendkosten binnen Nederland

Verzending met track & Trace: € 3,95

Verzendkosten binnen de Europese Unie (maximaal 2 kg)

Standaard aangetekend en verzekerd (indien mogelijk): € 19,00

Verzendkosten buiten de Europese Unie (maximaal 2 kg)

Standaard aangetekend en verzekerd (indien mogelijk): € 32,00

 

 Indien andere verzendopties gewenst zijn, kunt u contact met ons opnemen.

 

Levertijd

De levering in Nederland verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U kunt via de track en Trace pagina van PostNL de verwacht levertijd vinden.

De levertijd buiten Nederland is afhankelijk van de postservice die de post van PostNL overneemt. De levertijd binnen Europa varieert in de meeste gevallen van 3 tot 10 dagen. De levertijd buiten Europa varieert in de meeste gevallen van 4 tot 20 dagen. Via de website van PostNL kunt u de precieze indicaties van de levertijden  per land vinden.

Een aantal factoren kunnen de bezorgtijd negatief beïnvloeden, deze kan bijvoorbeeld afwijken door:

• Lokale feestdagen

• De afhandeling bij de douane in het land van bestemming

• Stakingen of andere bijzondere gebeurtenissen in het land van bestemming

 

VERPAKKING

De sieraden worden verpakt middels een bubbeltjes envelop. Ten behoeve van het ontlasten van het milieu, worden verpakkingsmaterialen zoals verzendingsdozen, bolletjes plastic en dergelijke zoveel mogelijk hergebruikt. 

 

Retourbeleid / Herroeping

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren/terug te sturen. Zie algemene voorwaarden voor extra informatie.

 

Herroeping:  De Europese klant heeft binnen 14 dagen na ontvangst van het product de wettelijke mogelijkheid zonder opgaaf van redenen te retourneren (herroepingsrecht). Deze wettelijke termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de klant of namens de klant. De klant mag ook al voordat het product verzonden is herroepen. Tijdens deze termijn zal de klant zorgvuldig met het product en de verpakking dienen om te gaan. Hij of zij zal het slechts in die mate uitpakken als nodig is om het product te beoordelen. Indien de klant binnen deze termijn besluit te retourneren dient dit ook binnen deze termijn kenbaar te worden gemaakt via de mail. Hierbij vermeld u uw ordernummer, uw naam en bankgegevens waarop u het aankoopbedrag teruggestort wilt hebben. De verzendkosten zijn echter voor rekening van de koper. Voor het retourneren van de herroeping gelden dezelfde voorwaarden als in het hieronder vermelde retourbeleid.

Herroepings- en Retourbeleid

Bij het aanmelden van uw herroeping/retourzending per mail ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging per email met retourinstructies. Bij uw retourzending dient u uw bestelnummer, naam en betalingsgegevens zoals uw bankgegevens te vermelden. Vervolgens dient het product binnen 14 werkdagen bij Heren Armband binnen te zijn. De producten moeten in de originele verpakking in ongeschonden dan wel in de exacte dezelfde staat worden ontvangen als Heren Armband ze heeft verzonden. Zij dienen ongedragen cq. ongebruikt te zijn en geen parfum- en of sigarettenlucht of andere sporen te dragen. Dit is ter beoordeling van Heren Armband. Sieraden die beschadigd zijn na levering door Heren Armband kunnen niet worden geretourneerd en worden geweigerd. Heren Armband behoudt zich het recht toe om indien van toepassing een vergoeding voor reparatie of vermindering van de aankoopwaarde te berekenen. Dit alles in redelijkheid en billijkheid.

Retourzendingen verzonden buiten genoemde retourperiode worden niet geaccepteerd tenzij vooraf anders is afgesproken.

De kosten en risico’s van retourneren zijn voor de klant. Binnen Nederland zijn deze kosten € 6,95 voor pakketverzending of € 8,60 voor aangetekende pakketverzending. De retourkosten voor kopers in andere EU-landen verschillen per land. Hiervoor verwijzen wij naar de posttarieven van het betreffende EU-land. Deze kosten zullen niet meer dan € 20,00 bedragen tenzij er gebruik gemaakt wordt van een andere vervoerder dan de Nationale postdienst en tenzij er een duurdere verzendmethode wordt gekozen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd worden geweigerd. De portokosten worden alleen vergoed als er schade aan het product is dat HerenArmband redelijkerwijs had moeten constateren voorafgaand aan de verkoop.

Na inspectie van het geretourneerde product ontvangt de klant binnen 2 werkdagen een e-mail. In geval van correct retourneren zal het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het herroepen van de order worden teruggestort tenzij het pakket binnen deze termijn niet ontvangen is