Contactgegevens

Over Waterdamp haard

Waterdamphaard.nl is als eerste officieel begonnen in 2007 met elektrische en waterdamp haarden. Geen echte vlammen maar toch het sfeervolle warme gevoel. Daarbij is het milieubewust stoken.

Een waterdamphaard werkt dus niet met echte vlammen. Dat zou tot gevolg kunnen hebben dat de haarden ook geen warmte afgeven. In werkelijkheid valt dit enorm mee. Er zijn genoeg waterdamphaarden die een luchtrooster aan de voorkant hebben zitten. Op die manier geven ze genoeg warmte af terwijl de mistmachine aan staat. Een dergelijke haard is dus niet alleen romantisch in de zomer maar ook nog eens heerlijk warm in de wintermaanden. Goed om je te bedenken wanneer je om deze reden nog twijfelt tussen een gewone haard en een waterdamphaard. Wie gaat voor de lusten van een mooi vlammenspel en warmte maar niet de lasten zoals fijnstof en hoofdpijn kiest al snel voor een waterdamphaard. Het haardhout kan blijven liggen in de tuin: met een waterdamphaard ben je klaar voor veel romantische avonden.

Contact & bedrijfsgegevens
Nederlandse klantenservice
Openingstijden

Direct contact? Gebruik onze chatbox rechtsonder op uw scherm.

Handelsnaam: Waterdamp Haard
Vestigingsadres: Dekeshorst 15 (loods 4), 5988 NX Helden. Dit is geen bezoekadres.
BTW-identificatienummer NL002260920B65

waterdamp haard nederland
Product retourneren?

Meld altijd eerst je retour aan per email: [email protected]
Retouradres: Dekeshorst 4 (loods 4), 5988 NX Helden.

Op maat bestellingen worden binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Wilt u een bestelling retourneren dan is dat mogelijk binnen 30 dagen.

Veel gestelde vragen

Roomdividers zijn helemaal van deze tijd. Je komt ze veel tegen in huizen die één grote kamer beneden hebben. Wil jij een mooie roomdivider dan is het leuk om een openstaande roomdivider te kopen. Een dergelijke roomdivider geeft  een ruimtelijk effect aan je huis. Daarnaast gaat het om een element in je huis wat een mooie moderne maar ook romantische sfeer kan toevoegen aan je huis. Ideaal dus wanneer je in een loft woont of wanneer jouw grote huiskamer en eethoek van elkaar gescheiden moeten worden. Gun jezelf de luxe van een waterdamphaard waardoor in de huiskamer zitten of natafelen veel gezelliger wordt.

Als de pakket bezorger aangeeft dat het is afgegeven is het in de meeste gevallen ‘afgegeven bij de buren’. Soms worden pakketten ook wel eens bij de achterdeur gelegd. Soms wil het helpen om direct naar de bezorgdienst te bellen. Deze verbinden u dikwijls gelijk door naar de postbezorger zelf of deze belt u zelf terug. Een eerste reactie kan zijn dat PostNL u gelijk naar de webwinkel terugstuurt. Maar vraag duidelijk of het mogelijk is om de bezorger te contacteren. Natuurlijk gaan wij op onderzoek voor u uit als het pakketje kwijt is geraakt.

Ja, alle producten welke worden verzonden vanuit ‘Heren Armband’ bevatten 21% BTW op de factuur. Bedrijven kunnen de BTW middels deze factuur terugvragen. Als deze bijvoorbeeld een relatiegeschenk of zakelijk cadeau is.

Met de nieuwe Europese regelgeving van 1 juli 2021 wordt het BTW tarief berekend naar het land van de consument. Bedrijven kunnen nog steeds tijdens het afrekenen het geldige BTW nummer invullen om de BTW te verleggen.

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag verzonden